09 d’octubre 2009

1er Concurs Ultranacional de Videoclips Brigadistes (CUVBRIG)

Algú dels nostres seguidors ha fet mai un videoclip? En sabeu i teniu prou imaginació i bon gust estètic? El vostre cosí és fan del Gondry? Creieu que no n'hi ha per tant amb l'Spike Jonze i el Roman Coppola i que vosaltres ho faríeu millor? Amb càmera digital, Super 8, cel·luloide de 16mm o 32mm, Super-Cinexin, mòbil, iPhone, càmera de fotos o fent animació amb el Flash o plastilina. Segur que alguna vegada heu pensat en posar imatges a una cançó. Ha arribat el vostre moment.

S'engega el 1er Concurs Ultranacional de Videoclips Brigadistes. El CUVBRIG és un certàmen audiovisual sense ànims de continuïtat que té com a propòsit la creació d'un videoclip per a la cançó més coneguda del disc de debut de La Brigada, "Com fulles mortes".

1. Les bases del concurs (són molt senzilles):

- Voler realitzar el videoclip.
- Demanar la cançó en format .wav a l'adreça del brigadisme.
- Realitzar el videoclip i enviar-lo perquè el pengem a la nostra pàgina al YouTube.
- El guanyador s'endurà la nostra més entusiasta felicitació i la seguretat que passarà a formar part dels videoclips oficials de La Brigada.

2. Terminis:

- Rebuda dels treballs: del dilluns 12 al dissabte 31 d'octubre.
- Proclamació del guanyador: dimecres 4 de novembre.

3. Advertència:

- El concurs es declararà desert si ningú ens envia res, és clar, o si ens envieu videoclips que ja existien amb la nostra música a sobre.


4. Fonts d'inspiració:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada