22 de març 2012

El nou disc de La Brigada!


Amics, en les darreres setmanes hem estat gravant les primeres cançons del que serà el nou disc de La Brigada (el tercer) amb l'ajut del nostre tècnic de confiança, en Pere Serrano, i als seus estudis, GDM. Ja tenim cinc noves cançons brigadistes al sac, a l'espera de tornar a entrar-hi, a per una segona tongada de gravacions i mescles, d'aquí a unes setmanes...


La Brigada a l'estudi - març 2012

Encara no podem desvetllar gaire cosa del contingut de l'àlbum, però sí que podem avançar que estem molt satisfets amb aquesta primera remesa, com també de les noves col·laboracions que han fructificat de la millor manera: l'espontània. El Ricard, el David, el Miquel i el Pere (els de sempre) hem comptat amb l'aportació d'un extraordinari músic xilè, l'Arturo Rodríguez (Pumuky, Partido, Rodriguistas), que ha tocat guitarres i teclats amb tal gràcia i desimboltura que semblava que hagués format part del grup des de sempre. Un luxe. També hem gaudit del saxo tenor del Josep Contreras, el "Puça", i d'una joveníssima secció de vents à la New Orleans (clarinet, trompeta, trombó i tuba) que promet, i molt, formada per la Berta, l'Esther, la Laura i el Guillermo. Un autèntic plaer.

Res més, per ara... Esperem donar-vos més notícies sobre el nostre calendari en breu. Fins ben aviat!

La Brigada

1 comentari:

 1. Hola,

  Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

  Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel blog!

  Daniel García Peris
  www.danielgarciaperis.cat

  ResponElimina